
Медовий грог
Як відомо, в класичному варіанті грогу використовують чорний чай і ром. Цей гарячий напій був відомий ще в XVIII столітті морякам. Вони навіть в обов'язковому порядку випивали щодня відведену дозу в 300 грам. Хоча це і позначалося на дисципліні, все ж напій і досить корисний. Адже теплий алкогольний напій - це лікування і профілактика простудних хвороб. Наш рецепт дещо інший. Замість чаю потрібно додати яблучний сік. Це, звичайно, змінює смак напою, але далеко не в гіршу сторону. До того ж він досить корисний. Ви можете насолодитися грогом в маленькій душевній компанії разом зі своїми друзями і близькими.
Інгредієнти
Яблучний сік
1 л.
Мед
50 г.
Кориця
2 ч. л.
Білий ром
250 мл.
Мелений мускатний горіх
0,25 ч. л.
Лимон
1 шт.
Етапи приготування
01
У невелику каструлю налити яблучний сік. Туди ж додати мед, корицю і мускатний горіх.
02
Довести до кипіння і відразу ж зняти з вогню.
03
Додати в каструлю білий ром.
04
Лимон промити й нарізати часточками.
05
Потім розлити грог в келихи Айріш і кожен прикрасити часточкою лимона.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів