Медовий грог - Image

Медовий грог

Кількість порцій: 8Час приготування: 15 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Вечеря

Як відомо, в класичному варіанті грогу використовують чорний чай і ром. Цей гарячий напій був відомий ще в XVIII столітті морякам. Вони навіть в обов'язковому порядку випивали щодня відведену дозу в 300 грам. Хоча це і позначалося на дисципліні, все ж напій і досить корисний. Адже теплий алкогольний напій - це лікування і профілактика простудних хвороб. Наш рецепт дещо інший. Замість чаю потрібно додати яблучний сік. Це, звичайно, змінює смак напою, але далеко не в гіршу сторону. До того ж він досить корисний. Ви можете насолодитися грогом в маленькій душевній компанії разом зі своїми друзями і близькими.

Інгредієнти

Яблучний сік

1 л.

Мед

50 г.

Кориця

2 ч. л.

Білий ром

250 мл.

Мелений мускатний горіх

0,25 ч. л.

Лимон

1 шт.

Етапи приготування

01

У невелику каструлю налити яблучний сік. Туди ж додати мед, корицю і мускатний горіх.

02

Довести до кипіння і відразу ж зняти з вогню.

03

Додати в каструлю білий ром.

04

Лимон промити й нарізати часточками.

05

Потім розлити грог в келихи Айріш і кожен прикрасити часточкою лимона.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Медовий грог – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua