
Гавайський печений рис
Гавайський печений рис - страва гавайської кухні. Гавайська кухня часто використовує в рецептах безліч різноманітних плодів, які ростуть там у величезній кількості, насамперед, один з головних місцевих продуктів - ананас. Так у запропонованому рецепті рис відварюють у підсоленій воді з ананасовим соком, а потім перед запіканням в рис додають дрібно нарізані консервовані ананаси. Приготування цієї страви не займе у Вас багато часу і буде, можливо, першим кроком у Вашому знайомстві з гавайською кухнею.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Рис довгозернистий
275 г.
Вода негазована Аквуля 2л
500 мл.
Сік Don Simon ананасовий 1л
125 мл.
Цукор коричневий АТА порційний стік 100х5г
125 г.
Цедра лимону Kotanyi 14г
10 г.
Горіх мускатний Auchan мелений 55г
2 г.
Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл
5 мл.
Етапи приготування
01
Духовку розігріти до 190°C.
02
Відварити рис в трохи підсоленій воді з ананасовим соком.
03
У рис додати дрібно нарізані ананаси, всипати цукор, додати цедру лимона, лимонний сік і мускатний горіх.
04
Форму для випікання змастити маслом, викласти в неї рисову суміш, випікати протягом 20 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів