
Фруктовий холодний чай
У літню спеку як ніколи хочеться чогось легкого і освіжаючого. Такого, щоб і спрагу вгамувало, і підбадьорило. Поспішаємо запропонувати Вам чудовий рецепт фруктового холодного чаю – прекрасна, а головне корисна і бюджетна альтернатива магазинним солодким напоям з сумнівним складом і шкідливій газованій воді. Все, що Вам потрібно – чорний чай і Ваші улюблені фрукти, які в спекотний літній сезон завжди знайдуться у власному саду. Якщо бажаєте зробити вже зовсім низькокалорійний і дієтичний напій – у такому випадку цукор можете замінити медом. А найголовніше: цей ефектний і смачний чай-коктейль стане доречним на святковому застіллі. Його можна взяти із собою на природу або пікнік.
Інгредієнти
Вода
1л
Чай чорний
5 ч. л.
Яблуко
1шт
Апельсин
1шт
Полуниця
200г
Персик
1шт
Цукор
за смаком
Лід
Етапи приготування
01
Заварити чай, залишивши його на 10-15 хвилин настоюватися, потім охолодити.
02
Фрукти вимити, яблуко очистити від шкірки, нарізати великими шматочками. Персик нарізати дольками.
03
Апельсин розрізати навпіл. Одну половинку залишити для прикраси, з другої зняти шкірку, крупно нарізати і обшпарити окропом, м'якоть подрібнити.
04
Полуницю розім'яти виделкою. Змішати в глечику настій чаю та фрукти. Подавати у високих келихах з кубиками льоду.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів