Рибний салат «Рафаелло» - Image

Рибний салат «Рафаелло»

Кількість порцій: 10Час приготування: 50 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Хочете здивувати своїх гостей чимось вишуканим і незвичайним. Тоді обов'язково зверніть увагу на рецепт цієї страви. Її назва повністю відповідає її вмісту. Ці маленькі біленькі кульки з риби вражають своєю вишуканістю, легкістю і приголомшливим смаком. Ваші гості будуть вражені на повал вашою винахідливістю. Вони будуть в захваті від смаку страви. Риба телапія дуже славиться своїм ніжним смаком. Вона багата білками і відмінно наситить ваш організм всіма необхідними корисними речовинами. Часник, мигдаль і чорний перець додадуть пікантності страві, ну а майонез пом'якшить смак страви. Подавати таку страву на стіл слід на тарілці, прикрашеній листям салату.

Інгредієнти

Філе телапії

200 г.

Сир

100 г.

Яйця

2 шт.

Часник

1 зубчик

Майонез

2 ст. л.

Мигдаль

60 г.

Сіль

за смаком

Чорний мелений перець

за смаком

Лист салату

3 шт.

Етапи приготування

01

Розморозити рибне філе і відварити його в підсоленій воді на маленькому вогні, приблизно 10 -15 хвилин після закипання. Остудити.

02

Поставити варити яйця і коли вони закиплять, дати покипіти протягом 10 хвилин. Потім поставити їх під холодну воду і таким чином охолодити.

03

Потім філе нарізати дрібними шматочками. Яйця і сир натерти на дрібній терці. Помістити все в салатницю.

04

Туди ж додати майонез і зубчик часнику, пропущений через прес. Посолити і поперчити за смаком. Перемішати все дуже ретельно.

05

Мигдаль залити окропом хвилин на 5. Потім злити воду і очистити від шкірки. Далі подрібнити його, але не дуже дрібно.

06

З рибної маси скачати кульки середнього розміру, а потім обваляти їх у мигдальній посипці.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Рибний салат «Рафаелло» – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua