Риба в ніжному суфле - Image

Риба в ніжному суфле

Кількість порцій: 6Час приготування: 1 год 10 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Влаштуйте для домашніх рибний день і приготуйте "Рибу в ніжному суфле". На жаль, в раціоні багатьох людей страви з риби - дуже рідкісний гість. І це в корені неправильно. Адже протеїни, які містяться в рибі, засвоюються краще в порівнянні з іншими джерелами білка. Засвоюваність "рибного" білка іноді досягає 98%. А вміст у рибі поліненасичених жирних кислот, найцінніших мікроелементів і вітамінів - це взагалі окрема тема. Рибу в цьому рецепті можна використовувати будь-яку: судак, тілапію, пангасіус, горбушу і т.д. При виборі керуйтеся своїми смаковими уподобаннями. Рибка у Вас вийде ніжною і соковитою і буде гармонійно поєднуватися з картопляним пюре на гарнір.

Інгредієнти

Філе риби (будь-якої)

500 г.

Яйця

2 шт.

Молоко

250 мл.

Кетчуп

5 ст. л.

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Соняшникова олія

за смаком

Етапи приготування

01

Філе риби нарізати невеликими шматками.

02

Шматочки риби обсмажити на олії з двох сторін по 10 хвилин.

03

Збити яйця. Посолити і поперчити за смаком.

04

У масу додати молоко і ретельно перемішати.

05

Потім додати кетчуп. Перемішати.

06

Викласти шматочки риби в форму для запікання.

07

Залити рибу соусом, поставити в духовку. Запікати при температурі 180°C протягом 35-40 хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Риба в ніжному суфле – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua