
Крем-суп із брюссельської капусти
Кожна господиня дуже любить мати у своєму арсеналі безліч рецептів простих, нескладних у приготуванні страв, але в той же час дуже смачних і ситних страв. Якраз сьогодні ми надаємо вам ще один такий рецепт. Це прекасний рецепт крем-супу з брюссельської капусти. Такому смачному і ситному супу будуть раді всі члени вашої родини. До того ж багатий хімічний склад брюссельської капусти додає ще один величезний бонус такому супу. Брюссельську капусту дієтологи рекомендують включати щодня в харчовий раціон. Тому рекомендуємо ще раз приготувати такий диво- суп із брюссельської капусти. Приємного апетиту!
Інгредієнти
Брюссельська капуста
30 шт.
Оливкова олія
2 ст. л.
Цибуля-шалот
2 шт.
Часник
3 зубчика
Вершкове масло
3 ст. л.
Курячий бульйон
800 мл.
Вершки
400 мл.
Шинка
200 г.
Гірчиця
0,5 ч. л.
Сіль
за смаком
Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
На оливковій олії в сотейнику підсмажити нарізану на шматочки брюссельську капусту. Додати подрібнені цибулю і часник, вершкове масло, гірчицю. Посолити і поперчити за смаком. І після цього тушкувати протягом 2 хвилин.
02
Долити курячий бульйон, проварити 8-10 хвилин, поки капуста не стане м'якою.
03
Підсмажити на сковороді шинку.
04
Зняти сотейник з вогню і додати вершки, перебити за допомогою блендера в пюре.
05
Посолити і поперчити суп за смаком, подавати з підсмаженою шинкою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів