
Шашлик із курки
Хто не захоче посмакувати смачненьким курячим шашличком влітку, коли так приємно посидіти на природі в колі рідних та друзів. Ви тільки уявіть, яку насолоду надасть вам приготування такої страви на свіжому повітрі, коли апетит з'являється за лічені хвилини. Поєднання дивовижно легкого курячого м'яса, що завжди славилось своїм неперевершеним витонченим смаком, та томатного соусу, який надасть йому м'якості та соковитості, виведе вас на ще одну кулінарну сходинку. Приправивши ці всі компоненти духмяним перцем та різноманітними приправами, ви отримаєте кулінарний шедевр, який буде розлітатись серед рідних та друзів з колосальною швидкістю. Крім того, такий шашлик не змусить вас замислюватися над важкістю перетравлення його організмом та надлишковими калоріями, адже, як відомо, на природі сумно не буває, тому ви з легкістю витратите їх.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Гомілка Курка По-Домашньому куряча
4 кг.
Соус Auchan Прованс томатний 300г
1 банка
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
1 велика упаковка
Приправа до курки Metro Chef 800г
за смаком
Оцет Столовий 9% 1л
50 г.
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
2-3 ст.л
Сіль Єгипет
за смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Лист лавровий Любисток цілий 10г
за смаком
Етапи приготування
01
Курку порізати на порційні шматки. Всі інгредієнти маринаду змішати і добре намастити ним курку.
02
Найкраще замочувати на ніч, але і через годину вже буде непогано.
03
Цибулю порізати кільцями, скласти в літрову банку, залити на 3/4 оцтом, решту - водою, покласти лавровий лист, сіль, чорний перець і закрити кришкою.
04
Перед смаженням маринад з курки і з цибулі з'єднати і поливати шашлик під час приготування.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів