
Курячий салат з персиком
Як відомо ніжне куряче філе є одним з найменш калорійних інгридієнтів будь-якого барвистого літнього салату. Разом з фруктами, у вигляді соковитого персика, що містить набір органічних кислот та мікроелементів, і малини, що являється дуже популярною ягідною культурою нашої країни, страва вдало відкриває яскравий світ смаків незвичайного салату. Плоди малини крім прекрасного смаку володіють ще й корисним впливом на людський організм. Поєднання даних компонентів з ароматиними спеціями - духмяним та злегка цікавим ароматом часнику та колоритним болгарським перцем не залишать вас байдужим в будь-яку пору року. А листя салату та зелень налаштують вас на отримання максимального задоволення від споживання оригінального поєднання свіжості та легкості.
Інгредієнти
Куряче філе
350 г
Цибуля
0,3 шт.
Персики
1 шт.
Мигдаль
60 г
Оливкова олія
60 мл
Зелень
1 ч. л.
Часник
1 зуб.
Салат
20 г
Селера
50 г
Малина
120 г
Апельсини
2 шт.
Винний оцет
60 мл
Сіль
0,5 ч. л.
Мед
2 ч. л.
Етапи приготування
01
Відварити куряче філе, охолодити і нарізати кубиками (або розділити на волокна).
02
Порвати листя салату на шматочки і покласти у велику миску.
03
Додати куряче філе.
04
Дрібно нарізати цибулю і селеру, додати в миску.
05
Нарізати персики часточками, додати в салат.
06
Додати малину і рубаний мигдаль
07
Соус: змішати в банці з щільною кришкою апельсиновий сік, оливкову олію, оцет, зелень (за смаком), сіль, подрібнений часник і мед. Закрити і ретельно збовтати.
08
Заправити салат соусом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів