
Карамельний соус
Приготувати десерт - це дуже відповідальна справа, але скажемо відверто, що не менш відповідальна справа приготувати правильний соус до цього самого десерту. Тому сьогодні ми з радістю готові вам представити рецепт приготування карамельного соусу. Цей солодкий соус відмінно підійде майже до всіх десертів, млинців і оладок, сирників, фруктових десертів, морозива. До речі, цей смачний, солодкий, густий соус з вершково-масляним ароматом можна використовувати замість згущеного молока. За смаком він нагадує смак цукерок «Іриска». Смак соусу безпосередньо залежить від того, до якого кольору доведена карамель. Якщо довести карамель до червоно-коричневого кольору, то соус трішки буде гірчити, втім це на любителя.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Мед Літній Мед 750г
0,5 склянки
Масло вершкове домашнє
50 г.
Цукор коричневий АТА порційний стік 100х5г
150 г.
Молоко згущене варене
1 банка
Етапи приготування
01
У каструлі змішати до однорідної маси мед, вершкове масло і коричневий цукор.
02
Поставити на вогонь і довести до кипіння, помішуючи кип'ятити близько 2 хвилин.
03
У масу додати згущене молоко, перемішати і тримати на вогні ще 1-2 хвилини до загустіння.
04
Потім вилити в скляну ємність і зберігати в холодильнику до моменту використання.
05
Подавати з фруктами або з пирогом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів