Бутербродна паста з тунця - Image

Бутербродна паста з тунця

Кількість порцій: 2Час приготування: 15 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Часто буває так, що ви постійно кудись поспішаєте, адже життя постійно змінюється, біжить, і люди разом з нею. Часом за роботою чи навчанням не помічаєш навіть, що пора б і поїсти. А навіть якщо згадав, то часу приготувати що-небудь повноцінне немає. У таких випадках ми зазвичай перекушуємо "на ходу" різними бутербродами. Але навіть до такого питання слід підходити дуже уважно. Щоб навіть бутерброди були більш натуральними і без шкідливих консервантів, пропонуємо вам зробити про запас пасту з тунця. Її можна зберігати в холодильнику і робити з нею бутерброди при будь-якому зручному випадку. До того ж приготовлена ​​вона своїми руками і дуже швидко.

Інгредієнти

Тунець консервований

200 г.

Майонез

3 ст.л.

Гірчиця діжонська

1 ст.л.

Цукор

0,5 ст.л.

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Етапи приготування

01

У мисці змішати гірчицю, майонез і цукор.

02

Тунець розім'яти виделкою, додати в миску. Додати сіль і перець за смаком. Перемішати всі інгредієнти.

03

Викласти пасту в банку з кришкою, зберігати в холодильнику.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв