Бельгійський строкатий салат - Image

Бельгійський строкатий салат

Кількість порцій: 2Час приготування: 20 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Готувати салати - це взагалі миле діло для всіх господинь. Адже, приготування салатів в більшості випадків не вимагає багато витрат і часу. До того ж, якщо ви чекаєте гостей або влаштували званий обід пара цікавих салатів гарно урізноманітнять ваш раціон і прикрасять стіл. Сьогодні ми вам пропонуємо внести в свій кулінарний арсенал рецепт бельгійського строкатого салатику. Тільки приготувавши даний салат, ви зрозумієте чому він так називається. Адже, до його складу входить багато яскравих продуктів, які в своєму поєднанні дадуть той прекрасний строкатий колір салату. Салат здатен відмінно прикрасити ваш стіл. Крім того, даний салат неймовірно смачний. Заправка з йогурту, гірчиці і меду відмінно доповнить салат.

Продукти для рецепту

Печериці Українські Печериці Кремові 500г
135.00

Печериці Українські Печериці Кремові 500г

500 г

Інгредієнти

Печериці Українські Печериці Кремові 500г

100 г.

Йогурт Фанні 2,2% 750г

100 г.

Сир твердий Грана Падано 32%

50 г.

Мед Літній Мед 750г

10 г.

Гірчиця ВХС Вінницька 125г

2 г.

Перець зелений фасований

1 шт.

Мандарин

1 шт.

Яблуко Джонапринц 70+

1 шт.

Сік лимона John Top 230мл

1 ч. л.

Апельсинова цедра Kotanyi 20г

за смаком

Етапи приготування

01

Сир і очищене від шкірки і серцевини яблуко нарізати невеликими кубиками.

02

Гриби протушкувати і розрізати навпіл.

03

З перцю видалити серцевину, нарізати кільцями і змішати з часточками мандарина.

04

З йогурту, гірчиці та меду, змішаних із соком лимона і цедрою апельсина, приготувати соус і полити ним салат.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв