
Свекольник із фетою
У спекотні літні дні дуже затребуваний така різновид перших страв, як холодні супи. Свекольник із фетою - один із таких супів. Кажуть, що свекольник - страва, яку почали готувати ще в 17-му столітті. Це схоже на правду. Цей легкий, малокалорійний охолоджений суп - просто знахідка для тих, хто в спеку шукає заміну традиційним для українців борщам і супам. До того ж, виглядає приготована страва дуже життєрадісно і мальовничо. Овочевий суп з простими, недорогими і головне: корисними інгредієнтами гарантовано сподобається Вашим домашнім.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Буряк
5 шт.
Сир Фета Світ Сир 45%
150 г.
Селера корінь
1 шт.
Огірки солені
2 шт.
Бульйон Vitana овочевий 1,1кг
600 мл.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
5 ст. л.
Оцет винний Kuhne волоський горіх 250мл
2 ст. л.
Цукор Ваш Цукор 10кг
2 ст. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Зелень мікс 100г
за смаком
Етапи приготування
01
Вичавити сік із селери і буряків. Видалити пінку.
02
Змішати суміш соків з овочевим бульйоном, додати оцет, цукор, оливкову олію. Гарячий суп посолити і поперчити за смаком. Дати настоятися, потім охолодити.
03
Сир розламати на маленькі шматочки, огірки порізати маленькими кубиками, зелень подрібнити.
04
При подачі вилити холодний суп в тарілку, додавши огірки, сир і зелень.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів