Кальмари, смажені в панірувальних сухарях - Image

Кальмари, смажені в панірувальних сухарях

Кількість порцій: 4Час приготування: 25 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Кальмари в паніровці - це дивовижно смачна страва. Кальмари, смажені в панірувальних сухарях, готуються дуже швидко, як і більшість страв з морепродуктів. Головне щоб кальмар був свіжим і не перемороженим, інакше він вийде гумовим на смак і з неприємним запахом. Щоб кальмари не були надто жирні, їх після обсмажування потрібно покласти на щільний рушник з паперу і дати стекти маслу. Подають кальмари з рисом або овочами і соусом. Любителі гострої закуски можуть готові кальмари посипати перцем. Ніжні соковиті і ароматні кальмари будуть прекрасною закускою до будь-якого столу.

Інгредієнти

Філе кальмара

500 г.

Яйця

2 шт.

Панірувальні сухарі

за смаком

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Соняшникова олія

за смаком

Зелень

за смаком

Етапи приготування

01

Яйця збити. Посолити і поперчити за смаком.

02

Кальмари очистити і порізати брусочками. Обмокнути в яйця.

03

Потім кальмари обваляти в панірувальних сухарях.

04

Смажити в розігрітій олії 3-4 хвилини, періодично помішуючи.Готові кальмари посипати зеленню.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Кальмари, смажені в панірувальних сухарях – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua