Шоколадно-кавові валентинки - Image

Шоколадно-кавові валентинки

Кількість порцій: 2Час приготування: 40 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Вечеря

Валентинка - це маленька листівка, яка виготовляється зазвичай у формі серця. Такі листівки прийнято дарувати 14 лютого на день всіх закоханих. Валентинки символізують любов і відданість. До речі, найстаріша валентинка була знайдена в одній з англійських бібліотек. Вона була написана в 1477 році. На початку XIX-го століття валентинки були найбільш поширеним способом освідчення в коханні, часто вони були анонімними. Час іде а вічне залишається. Адже почуття між людьми будуть завжди. І ми вам пропонуємо рецепт безсмертного печива. Зробіть подарунок вашим коханим і подаруйте їм ще раз теплоту і ніжність на День Святого Валентина - спечіть їм прекрасне і смачне печиво.

Продукти для рецепту

Цукор Ваш Цукор 10кг
356.90

Цукор Ваш Цукор 10кг

10 кг

Інгредієнти

Цукор Ваш Цукор 10кг

75 г.

Цукор ванільний Auchan 8г

1 ч. л.

Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт

1 шт.

Какао-напій Юнга Какао з молоком 300г

1,5 ст. л.

Кава розчинна Кава зі Львова Еспрессо 100г

1,5 ч. л.

Борошно 7 1кг

150-175 г.

Розпушувач Pripravka для тіста 18г

0,5 ч. л.

Етапи приготування

01

Масло розтерти з цукром і ванільним цукром.

02

Додати яйце, какао і каву, перемішати.

03

Додати борошно, розпушувач і замісити тісто.

04

Розкачати тісто завтовшки близько 1 см, формочкою вирізати печиво.

05

Деко застелити пергаментом і викласти на нього печиво. Випікати в духовці 12-15 хвилин при температурі 180°С.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Шоколадно-кавові валентинки – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua