
Салат з курячим філе і яблуком
Цей салат полюбився нам за простоту виконання і оригінальність смаку. Яблука надають йому свіжих ноток, а картопля і курка роблять дуже ситним. Не можна забувати і про користь яблук, не кажучи вже про їх солодкуватий смак. Адже яблука - джерело заліза. До того ж вони практично не містять жир, оскільки на 87% складаються з води. Так що якщо ви побоюєтеся, що салат калорійний через картоплю, можете бути спокійні - яблуко нейтралізує запас жирів в салаті. Подавати салат можна, встеливши посуд салатним листям і посипавши його горішками. Загалом, думаємо, що він завоює і ваші симпатії.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Куряче філе Алан варено-копчене
200 г
Яблуко Джонапринц 70+
1 шт.
Огірки мариновані Aro 3л
2 шт.
Картопля фасована
2 шт.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
за смаком
Етапи приготування
01
Куряче філе відварити (приблизно 20 хвилин після закипання).
02
Картоплю відварити в мундирі, остудити і очистити.
03
Всі інгредієнти салату наріати кубиками і перемішати.
04
Посолити, поперчити і заправити салат майонезом за смаком. Ще раз добре перемішати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів