
Салат по-строганівськи
Справді, невідомо чи має назва цього салату пряме відношення до прізвища графа Григорія Строганова. Відомий вельможа був великим гурманом в приготуванні їжі - кухню довіряв тільки знаменитим французьким кухарям. При цьому сам господар теж любив поекспериментувати з продуктами, звідси і дійшли до нас рецепти, у назві яких зустрічається прізвище Строганов. Цей салат особливо подобається чоловікам, так як є прекрасною ситною і поживною закускою. Готується досить просто. Всі інгредієнти нарізаються тонкою соломкою і заправляються пікантним сметанно-часниковим соусом, який вигідно підкреслює смак всіх продуктів, що входять до складу салата.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яловичина піджарка
150 г.
Гриби Шарм білі консервовані 920г
100 г.
Перець Болгарський
0,5 шт.
Цибуля зелена Auchan пучок 75г
2 пера
Сметана ХМЗ 20%
2 ст. л.
Хрін Novus білий 200г
1 ч. л.
Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл
0,5 ч. л.
Часник
1 зубчик
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Перець очистити від плодоніжки і насіння. М'ясо відварити. Перець, м'ясо, цибулю і гриби нарізати на тонкі смужки завдовжки близько 3 см. Часник пропустити через прес.
02
Сметану змішати з хріном, часником і лимонним соком.
03
Змішати всі інгредієнти, заправити соусом, посолити, поперчити.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів