Салат з моркви і грибів - Image

Салат з моркви і грибів

Кількість порцій: 4Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Салат з моркви і грибів не вимагає ніяких особливих зусиль і за часом готується дуже швидко. Він дуже поживний і оригінальний на смак. Іноді до його складу додають відварену курку, що робить це блюдо ще ситнішим. Гриби можна використати будь-які, але частіше господарки вживають звичайні шампіньйони, свіжі або консервовані. Цей салат подають, як в теплому, так і в холодному вигляді. Він може бути, як окремою стравою, так і гарніром до м'яса, птиці або риби.

Продукти для рецепту

Морква
11.90 - 19.90

Морква

за 1 кг

Інгредієнти

Морква

2 шт.

Перець Каппа солодкий

1 шт.

Печериці Українські Печериці Кремові 500г

150 г.

Оцет бальзамічний Ellada спрей 150мл

1 ст. л.

Перець червоний мелений Pripravka 20г

за смаком

Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл

50 мл.

Сіль Єгипет

за смаком

Капуста Пекінська

за смаком

Етапи приготування

01

Нарвати руками листи капусти, викласти в салатницю. Моркву і перець почистити і нарізати.

02

Гриби нарізати шматочками, обсмажити на рослинній олії. Після, остудити.

03

Моркву, гриби і перець додати до листів капусти в миску. Змішати окремо рослинну олію і бальзамічний оцет. Заправити салат отриманою сумішшю, посолити і поперчити за смаком.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв