
Cалат поліський
Гості будуть у захваті, рідні – приємно здивовані. Це неодмінно станеться, якщо приготуєте і подасте до столу салат поліський – один з найколоритніших страв української національної кухні. Характерною особливістю цього дивного салату є гармонійна комбінація м'яса і ароматного сиру. Існують вдалі версії поліського салату, які користуються не меншою популярністю, з ковбасою, шинкою, копченостями. Пропонуємо не відмовляти собі в задоволенні і з'єднати обидва варіанти воєдино. У ньому присутнє і куряче філе, і ковбаска. Смачно, ситно, вишукано. Якщо викладете салат шарами в скляній салатниці – перед Вами ефектний варіант святкового варіанту поліського салату.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Ковбаса Novus Ферма Ліверна Ніжна 1г
100 г.
Філе куряче
100 г.
Огірки солені
100 г.
Яйце куряче С0 1шт
3 шт.
Сир Херсонський Сир Королівський 45%
120 г.
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
30 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Яйця відварити, охолодити, очистити. Окремо натерти на тертці білки і жовтки.
02
Куряче філе відварити в підсоленій воді. Потім злити воду і охолодити птицю. Філе нарізати кубиками або скибочками.
03
Сир натерти на крупній тертці. Огірки помити і нарізати кубиками або соломкою.
04
Всі інгредієнти з'єднати. Додати майонез і перемішати салат.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів