
Салат з риби з цибулею-пореєм і морквяним соусом
Неординарний салат як на смак, так і вигляд, який припаде до душі навіть найдосвідченішому гурману. Соковиті скибочки апетитної відвареної рибки ідеально поєднується із солодким луком-пореєм, стиглими томатами і звареними «в круту» яйцями. Доповнює загальну смакову палітру страви вишуканий морквяний соус зі сметаною – ситний, поживний і дуже ніжний на смак. Такої незвичайної салатної заправки Ви точно ніде не пробували: з одного боку – солодка за рахунок моркви, але в теж час пряна завдяки спеціям. Ну і, звичайно ж, хрусткі сухарики, обсмажені у вершковому маслі, святково прикрасять салат. Якщо Ви любите пробувати нові, пікантні комбінації смаків і запахів – просто приготуйте цю страву.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Oселедець Добра Риба Делікатесний 500г
300 г.
Цибуля порей
150 г.
Морква
80 г.
Помідори рожеві фасовка
200 г.
Яйце куряче С0 1шт
2 шт.
Хліб Цар хліб Тост Вершковий 330г
200 г.
Масло вершкове домашнє
50 г.
Сметана ХМЗ 20%
50 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
М'якоть риби відокремити від кісток, залити холодною водою і відварити до готовності в підсоленій воді. Моркву помити, зварити, очистити і подрібнити блендером до стану пюре. Цибулю-порей нарізати кільцями.
02
Воду закип'ятити. Помідори помити і опустити в окріп на 10 секунд, а потім опустити одразу в холодну воду. Зняти шкірку і нарізати кубиками. Яйця зварити «в круту» і нарізати скибочками або кубиками.
03
Хліб нарізати кубиками й обсмажити на розігрітій сковороді на вершковому маслі (або підсушити в духовці). Морквяне пюре ретельно перемішати зі сметаною, додати сіль і перець за смаком. З'єднати всі інгредієнти і заправку, а потім обережно перемішати. Подавати, посипавши сухариками і зеленню.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів