Порційні пироги - Image

Порційні пироги

Кількість порцій: 4Час приготування: 45 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Порційні пироги - дуже смачне і ситне блюдо, яке подобається своїм чудовим смаком і апетитним зовнішнім виглядом. Часу на приготування цих пирогів витрачається зовсім не багато, і всі продукти доступні. Начинка може бути м'ясною, овочевою або з грибами. При подачі в кожну дірочку м'ясного пирога можна покласти по чайній ложці сметани і посипати дрібно нарізаним кропом. Цей порційний пиріг сподобається всім домочадцям і друзям і стане одним з головних і улюблених страв будь-якого застілля.

Продукти для рецепту

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
339.00

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл

250 мл

Інгредієнти

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл

1 ст. л.

Шинка Argal Йорк Сендвіч

150 г.

Цибуля порей

1 стебло

Часник

3 часточки

Печериці Українські Печериці Кремові 500г

250 г.

Крохмаль кукурудзяний Dr. Oetker 30г

1 ст. л.

Бульйон курячий Food Studio 500мл

200 мл.

Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г

50 мл.

Петрушка 70г

1 пучок

Тісто Рудь листкове 1000г

2 листа

Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт

1 шт.

Етапи приготування

01

Шинку, часник, петрушку, курку і порей дрібно нарізати. Зняти капелюшки з грибів, середньо нарізати.

02

Обсмажити шинку, часник і порей до тих пір, поки цибуля не стане м'якою.

03

Додати шампіньйони, тушкувати близько 2 хвилин, акуратно помішуючи, поки гриби не стануть м'якшими.

04

Змішати кукурудзяне борошно з двома столовими ложками бульйону. Додати до грибів разом з рештою бульйону. Довести до кипіння на великому вогні, готувати 1 хвилину, акуратно помішуючи, до легкого загустіння.

05

Додати вершки, кип'ятити ще хвилину, зняти з вогню, додати м'ясо і петрушку. Добре перемішати.

06

Розігріти духовку до 200°С. Взяти 4 формочки об'ємом близько 300 мл. З кожного листа тіста вирізати по 2 кришечки. Розділити м'ясну суміш між усіма формами і поставити їх на деко.

07

Прикрити "кришечками" з тіста заповнені форми. Притиснути, щоб запечатати края і зробити в центрі невеликий отвір. Змастити тісто збитим яйцем.

08

Випікати пироги 20 хвилин до золотистого кольору кришечки.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв