Локшина з грибами, м'ясом і білим вином - Image

Локшина з грибами, м'ясом і білим вином

Кількість порцій: 4Час приготування: 25 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Щоб приготувати смачну і швидку вечерю, не обов'язково щось вигадувати. Досить приготувати локшину із грибами і м'ясом. Судячи з інгредієнтів ця страва виходить досить ситною. Але при цьому її можна їсти і на вечерю, якщо в помірних порціях. До речі кажучи, локшину можна як купувати готову, так і зробити власноруч. До того ж це не так вже й складно. Однією із особливостей цієї страви є гриби. Тому що тут використовуються не печериці, як у більшості страв, а лисички. Вони мають незвичайний і навіть своєрідний смак. Разом із м'ясом курки і локшиною страва виходить дуже соковитою і смачною. А сир додає особливу ніжність.

Інгредієнти

Локшина

400 г.

Лисички

200 г.

Морква

1 шт.

Цибуля

1 шт.

Куряче м'ясо

350 г.

Біле вино

125 мл.

Томатна паста

1 ст. л.

Соняшникова олія

2 ст. л.

Мелена паприка

за смаком

Сіль

за смаком

Сир твердий

40 г.

Петрушка

за смаком

Вода

125 мл.

Етапи приготування

01

Моркву і цибулю очистити. Моркву нарізати кубиками, цибулю дрібно посікти. Локшину зварити в підсоленій воді.

02

Лисички почистити, зрізати ніжки. Кожен капелюшок розрізати навпіл. Обсмажити лисички на олії.

03

Різане м'ясо смажити на олії. Додати моркву і цибулю, злегка обсмажити. Влити 125 мл. води і біле вино, додати томатну пасту, сіль і паприку.

04

Тушквати 10 хвилин, додати гриби з січеною петрушкою і тушкувати ще 5 хвилин.

05

Локшину покласти в сковороду з м'ясом і грибами, перемішати і посипати тертим сиром.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв