Мариновані креветки в беконі - Image

Мариновані креветки в беконі

Кількість порцій: 2Час приготування: 1 год 25 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Замість традиційних закусок для домашнього фуршету можна приготувати вишукану страву - мариновані креветки в беконі. Це просто, не вимагає багато часу і великих фінансових витрат, а результат вражаючий! Відварені креветки мають прісний смак, а мариновані креветки можуть виступати як в якості самостійного блюда, так і як інгредієнт для приготування салатів і закусок. До того ж, при варінні креветки часто стають гумовими. Обсмажені на грилі креветки вийдуть ніжними і соковитими. Бекон не дає їм пересохнути. Також важливо правильно приготувати маринад. Маринуються креветки в холодному місці не більш 1-1,5 години, інакше креветки стануть жорсткими.

Продукти для рецепту

Часник
119.80 - 289.00

Часник

за 1 кг

Інгредієнти

Часник

2 шт.

Креветки Королівські сирі

16 шт.

Олія Triuga Herbal Аюрведична чамелі і корінь імбиру 100мл

20 г.

Мед Літній Мед 750г

3 ст. л.

Соус соєвий Chong 1л

2 ст. л.

Бекон охолоджений

300 г.

Кінза 70г

30 г.

Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г

100 г.

Скатертина Прованс Лимони 120х136см

1 шт.

Спеція Перець чорний мелений

за смаком

Етапи приготування

01

Креветки очистити. У мисці змішати мед, соєвий соус, подрібнений часник, натертий імбир і мелений перець, ретельно перемішати. Покласти в миску з маринадом креветки, залишити на 1 годину маринуватися.

02

Бекон нарізати тонкими скибочками. Загорнути кожну креветку в бекон, обсмажити на сковороді-грилі.

03

У мисці змішати майонез і лимонний сік, додати подрібнену кінзу і цедру лимона. Перемішати. Додати в миску сіль і перець за смаком.

04

При подачі викласти попередньо підсмажені тости на тарілку, на них викласти готові креветки в беконі, подавати з соусом із майонезу.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв