Креветки з ананасами в кокосовому соусі з карі - Image

Креветки з ананасами в кокосовому соусі з карі

Кількість порцій: 4Час приготування: 25 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Влаштувати вечерю за мотивами щедрою азіатської кухні можна спробувати і в домашніх умовах. Цей рецепт страви з креветками з японської кухні. В японській кухні практично всі страви подаються з яким-небудь соусом, або готуються в одному з них. Блюдо дуже ніжне за рахунок кокосового молока і має неповторний чудовий смак. При цьому готується легко і швидко. Готові креветки в кокосовому соусі з каррі рекомендується подавати як самостійно, так і з рисом. Креветки з ананасами в кокосовому соусі з каррі стануть справжньою окрасою будь-якого святкового столу.

Інгредієнти

Карі

2 ст. л.

Креветки очищені

500 г.

Молоко кокосове

400 мл.

Ананас

500 г.

Соус рибний

3 ст. л.

Цукор коричневий

2 ч. л.

Листя лайма

2 шт.

Листя базиліка

20 шт.

Перець чилі червоний

1 шт.

Олія рослинна

1 ст. л.

Етапи приготування

01

Налити в сковороду олію, розігріти, висипати карі, обсмажити кілька хвилин.

02

Влити в сковороду кокосове молоко, покласти креветки. Ананас нарізати кубиками, також додати в сковороду. Додати в сковороду цукор, рибний соус і листя лайма.

03

Довести суміш на сковороді до кипіння, тушкувати протягом 3-5 хвилин. Зняти з вогню, при необхідності додати сіль. Додати листя базиліка. При подачі посипати чилі.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв