
Холодний суп з гречки, томатів, авокадо і базиліка
1
Цікавий варіант холодної першої страви. Цей суп-пюре дуже ароматний і не менш корисний. Легку кислинку страві додає соус табаско. М'якоть кайенского перчика, що входить до його складу, робить суп гоструватим і пряним. Стиглий авокадо вносить частку екзотичності в страву, насичуючи її хвойно-горіховим ароматом. Легко очистити томати можна наступним чином: зробіть хрестовий надріз зверху і знизу, обдайте овоч окропом і шкірку без зусиль можна зняти. Гарбузове насіння найкраще обсушити на сковороді без масла. Теж саме бажано виконати з очищеними фісташками. Солону бринзу можете замінити ароматним козячим сиром. Смачного.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Авокадо 500г
1 шт.
Помідори рожеві фасовка
3 шт.
Базилік у горщику
2 шт.
Крупа гречана
50 г.
Вода негазована Аквуля 2л
150 мл.
Скатертина Прованс Лимони 120х136см
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Сир Бринза 35%
за смаком
Насіння гарбуза очищене
за смаком
Фісташки ядро не смажені солені
за смаком
Соус Tabasco перцевий червоний 60мл
за смаком
Етапи приготування
01
Гречку необхідно попередньо замочити в воді на ніч. Авокадо та помідори очистити від шкірки.
02
Покласти в чашу блендера авокадо, базилік, гречку і влити воду. Подрібнити.
03
Викласти суміш з блендера, покласти в чашу помідори, збити.
04
Змішати томатне пюре з сумішшю з авокадо, додати спеції, лимонний сік і соус табаско.
05
При подачі посипати зверху козячим сиром, насінням і фісташками.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів