
Риба хокі, запечена з травами
Риба хокі - це морська риба. Риба дуже цінна, завдяки високому вмісту мінеральних речовин. Особливу увагу слід приділити вмісту йоду в даній рибі. Йод життєво необхідний для підтримки повноцінного функціонування нашого організму. Дана риба особливо хороша для підтримки імунітету, бо містить дуже багато вітамінів. Вона також дуже добре виводить токсини з організму. Тому для тих, хто хоче харчуватися правильно пропонуємо запекти дану рибу з травами. М'ясо риби виходить м'яке, ніжне, ароматне, пряне, соковите і при термічній обробці воно не розвалюється, зберігає свою форму. І чим ще хороша дана риба, що в ній немає дрібних кісточок, є тільки хребцева кістка.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Лимон
1 шт.
Панірувальні сухарі Cykoria 200г
160 г.
Приправа Ласочка Пава приправа для риби 30г
0,25 ч. л.
Соус Cirio Песто 190г
3 ст. л.
Горіх грецький ядро
160 г.
Петрушка 70г
3 ст. л.
Часник
8 зубчиків
Картопля фасована
500 г.
Помідори черрі Polan мариновані 660г
200 г.
Етапи приготування
01
Філе хокі порізати на середні шматочки. Далі рибу викласти на деко, яке застелене фольгою.
02
Розрізати лимон навпіл і на кожен шматок риби видавити трохи цедри.
03
Змішати сухарі з приправою, песто, горіхами, цедрою лимона і петрушкою. Потім цю суміш акуратно викласти на рибу.
04
Очистити часник і разом із рибою укласти на деко.
05
Запікати рибу в духовці, попередньо розігрітій до 190°С, близько 20-25 хвилин, поки риба не стане золотистою.
06
Таку страву найкраще подавати з товченою картоплею і помідорами.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів