Фрикадельки з тріски - Image

Фрикадельки з тріски

Кількість порцій: 4Час приготування: 1 год 20 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Як не любити ці дивовижні кульки з рибного або м'ясного фаршу? Вони повертають нас у безтурботне дитинство. А ще ці кульки дуже смачні і ароматні. Готувати рибні фрикадельки з тріски одне задоволення. Тріску можете взяти і заморожену. У цьому випадку дайте їй відтанути і відіжміть зайву рідину. У фарш можна додати подрібнений часник і будь-які спеції на Ваш смак. Крохмаль можете замінити манною крупою. Формуючи фрикадельки, попередньо намочіть руки. Так фарш не буде прилипати. Спробуйте обсмажити фрикадельки в клярі з борошна і збитого яйця. Подавати можна з томатним або сметанним соусом із зеленню. Пальчики оближеш.

Продукти для рецепту

Тріска
239.10

Тріска

за 1 кг

Інгредієнти

Тріска

600 г.

Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г

150 мл.

Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт

1 шт.

Вино Bastida Me Gusta біле 0,75л

2 ст. л.

Петрушка 70г

1 пучок

Крохмаль Dr.Oetker 1кг

2 ч. л.

Цукор Ваш Цукор 10кг

0,5 ч. л.

Сіль Єгипет

за смаком

Приправа Kamis Лимонний перець 20г

за смаком

Чорний перець Каміс горошком млинок 42г

за смаком

Лист лавровий

за смаком

Олія соняшникова Царська олія нерафінована 0,92л

200 мл.

Етапи приготування

01

Хліб підсушити в духовці близько 8-10 хвилин при температурі 100°С.

02

Тим часом підігріти молоко на невеликому вогні і потім замочити в ньому хліб.

03

Рибу промити під проточною водою і поставити її варитися на вогонь. Також в каструлю додати кілька лаврових листків, перець горошком і сіль за смаком.

04

Коли вода в каструлі закипить, зняти її з вогню. Рибу викласти на тарілку і дати їй охолонути.

05

Коли риба охолоне, зняти з неї шкурку і вибрати всі кістки.

06

Петрушку дрібно нарізати. Яйце злегка збити вилочкою. Хліб віджати від молока.

07

Змішати в мисці рибу, хліб, яйце, зелень, вино і крохмаль. Додати за смаком сіль і лимонний перець і добре вимішати до однорідного стану.

08

Прибрати фарш в холодильник хвилин на 30.

09

Потім сформувати з фаршу невеликі кульки і обсмажити їх у великій кількості олії (фритюрі), щоб кульки рівномірно просмажилися.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв