Сирні булочки - Image

Сирні булочки

Кількість порцій: 6Час приготування: 35 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Cніданок

Ці сирні булочки по-іншому можна назвати ще сирними паличками. Тому що за формою вони дійсно нагадують сирні палички з магазину. При цьому їх також посипають зверху сиром, як сирні палички. Ця випічка - чудовий привід посидіти вдома, укутатися в плед, зробити чай і насолодитися своєю випічкою подивившись улюблений фільм. Булочки з сиром створять атмосферу спокою і тиші. Їх тепло і аромат зігріють вас навіть у найхолодніший день, а смак приємно здивує і запам'ятається надовго. Також ви можете покликати гостей і пригощати їх цієї смачною випічкою за приємною бесідою. Такий рецепт підходить для будь-якого приводу.

Продукти для рецепту

Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
60.80 - 79.00

Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г

950 г

Інгредієнти

Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г

60 г.

Сир Херсонський Сир Королівський 45%

100 г.

Борошно 7 1кг

500 г.

Дріжджі Львівські дріжджі сухі хлібопекарські 12г

5 г.

Вода негазована Аквуля 2л

700 г.

Цукор Ваш Цукор 10кг

40 г.

Сіль Єгипет

5 г.

Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт

2 шт.

Етапи приготування

01

Спочатку потрібно приготувати борошняну заварку: змішати борошно і воду в невеликій ємності, помішуючи, на невеликому вогні довести, щоб суміш загусла (буде схожа на крохмальний кисіль). Суміш охолодити.

02

Замісити тісто із зазначених інгредієнтів, додавши борошняну заварку.

03

Залишити тісто на 2 години. Готове тісто замісити, розділити на рівні шматочки - близько 65 грам. Кожен шматочок сформувати у вигляді продовгуватої булочки. Готові булочки викласти на деко, застелене папером для випічки.

04

Сир натерти, яйце збити з молоком. Змастити булочки яйцем і посипати сиром і приправою.

05

Випікати в розігрітій до 200°C градусів духовці близько 20 хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв