Салат з солодкого перцю і моцарели - Image

Салат з солодкого перцю і моцарели

Кількість порцій: 4Час приготування: 10 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Надзвичайно вишукані і апетитні італійські страви не викликають сумнівів, що італійці знають толк в їжі. І вже точно вміють смачно її приготувати. Пропонований салатик – тому гідне підтвердження. На перший погляд звичайні овочі, сир. Але викликає захоплення, на скільки грамотно вони підібрані, а їх гармонійна комбінація робить страву пікантною, неповторною і дуже ефектною як на вигляд, так і смак. Солодкий болгарський перчик, стиглі томати, ну і, звичайно ж, пружна моцарела надають салатику відмінний смак. Щоб закуска була соковитою і просоченою – ароматна заправка-соус з оливкової олії, бальзамічного (або винного) оцту і популярної в Італії запашної травички базиліка. Пальчики оближеш.

Продукти для рецепту

Перець зелений фасований
103.80 - 114.20

Перець зелений фасований

за 1 кг

Інгредієнти

Перець зелений фасований

200 г.

Помідори рожеві фасовка

300 г.

Сир моцарела Lel 45%

120 г.

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл

30 мл.

Оцет столовий Руна 9% 0,75л

10 мл.

Базилік у горщику

40 г.

Сіль Єгипет

за смаком

Етапи приготування

01

Перець помити розрізати і видалити насіння. Нарізати перець кубиками або соломкою.

02

Помідори помити і нарізати кубиками або скибочками. Сир нарізати кубиками або часточками. Базилік помити, просушити і подрібнити.

03

Всі інгредієнти з'єднати. Додати оливкову олію і перемішати салат.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Пана-кота з горгонзолою

Пана-кота з горгонзолою

4

30 хв