Риба, запечена під овочами і сиром - Image

Риба, запечена під овочами і сиром

Кількість порцій: 4Час приготування: 1 годСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

У Вас сьогодні рибний день? Тоді саме час порадувати домашніх простою, але дуже смачною і красивою стравою – рибою, запеченою під овочами і сиром. Відразу хочеться відзначити, що найбільш виграшно використовувати філе білої морської риби з мінімальною кількістю кісток, такої як хек, пангасіус, минтай. За рахунок того, що овочі знаходяться зверху, вони віддають рибці свій сік, роблячи її ніжною і соковитою. Яєчно-борошняний кляр утворює скоринку, що тане в роті. Важливо укладати овочі наступним чином: спочатку цибульні кільця, потім скибочки томатів. У такому випадку цибуля виходить хрусткою, а не тушкованою. Ароматний сир у поєднанні з майонезом робить «верхівку» не тільки золотисто-хрусткою, але й соковитою.

Інгредієнти

Риба (будь-яка, наприклад, хек)

1 кг.

Цибуля ріпчаста

200 г.

Помідори

200 г.

Майонез

40 г.

Сир твердий

200 г.

Яйце куряче

3 шт.

Борошно пшеничне

30 г.

Перець чорний мелений

за смаком

Сіль

за смаком

Етапи приготування

01

Рибу (бажано філе) помити, нарізати на порційні шматки. За смаком додати сіль і перець. Яйця збити, по трохи додати борошна і добре перемішати. Обваляти шматочки риби в яєчному клярі і обсмажити на сковороді. Духовку розігріти до 180°C.

02

Цибулю очистити від лушпиння і нарізати кільцями. Помідори помити і нарізати скибочками. Сир натерти на дрібній тертці. На деко викласти рибу, потім цибулю, трохи змастити майонезом, викласти помідори і посипати сиром. Поставити деко в духовку і запікати близько 20 хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Риба, запечена під овочами і сиром – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua