
Крем-суп із кольорової капусти з чеддером і кропом
Прийшов час відчути себе аристократичним англійцем. Для цього вам не обов'язково готувати вівсянку. Пропонуємо вашій увазі крем-суп із кольорової капусти з чеддером і кропом. Назвемо вам дві головні причини, щоб приготувати цю першу страву: по-перше, готується він всього лише 25 хвилин, а от насолоджуватися його незвичайним смаком можна довше; по-друге, крем-суп користується популярністю завдяки своїй поживності. Подивившись на інгредієнти, навіть новачок зрозуміє, наскільки суп вийде корисним. Кріп, молоко, часник, кольорова капуста подарують вам заряд енергії і чималу порцію корисних речовин. А сир чеддер зробить суп не просто смачним, а розкішним, аристократичним, витонченим. Приємного апетиту!
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
80 г.
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
15 мл.
Часник
2 зуб.
Бульйон курячий Food Studio 500мл
500 мл.
Картопля фасована
1 шт.
Капуста цвітна Рудь швидкозаморожена 400г
300 г.
Сир Armando Чеддер
120 г.
Кріп 70г
30 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
100 мл.
Етапи приготування
01
Цибулю і часник очистити від лушпиння і дрібно нарізати. Розігріти рослинну олію в невеликій каструлі і додати цибулю. Обсмажити близько 5 хвилин до м'якості, потім додати часник і смажити ще хвилину.
02
Картоплю помити, очистити і нарізати невеликими кубиками. Кольорову капусту помити і ножем розділити на невеликі суцвіття. Влити в каструлю бульйон і молоко, додати картоплю і кольорову капусту. Довести до кипіння, зменшити вогонь, накрити кришкою і варити 30 хвилин.
03
Сир натерти на дрібній тертці. Кріп помити, просушити, дрібно нарізати. Коли час пройде, зняти суп з вогню і подрібнити блендером до стану пюре. Додати в гарячий суп тертий сир, постійно помішуючи, щоб він не брався грудочками. Сир повинен повністю розчинитися. Подавати суп, додавши зелень.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів