Салат з курки з грейпфрутом, селерою і горіхами  - Image

Салат з курки з грейпфрутом, селерою і горіхами

Кількість порцій: 4Час приготування: 25 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Дуже яскравий і цікавий в смаковому значенні салат з ніжного відвареного курячого філе, соковитого і ароматного грейпфрута, хрустких горіхів і селери. А заправлена ​​вся ця смакова фантазія збитою сметаною з лимонною цедрою. Погодьтеся, салат досить незвичайний. Якщо ви не любите грейпфрути (можливо через гіркуватий смак, хоча прибравши з нього плівки, які знаходяться на часточках, майже повністю можна позбутися цього невеликого недоліку), то можете замінити його апельсинами або мандаринами, головне, щоб залишався цитрусовий аромат і смак. З горіхів підійде не тільки арахіс, але і кеш'ю, волоські, кедрові, фісташки, бразильські або пекан - будь-які, яким надаєте перевагу.

Продукти для рецепту

Філе куряче
204.90 - 293.00

Філе куряче

за 1 кг

Інгредієнти

Філе куряче

400 г.

Селера стебло

100 г.

Грейпфрут

200 г.

Арахіс смажений солоний

50 г.

Сметана ХМЗ 20%

50 г.

Лимон

30 г.

Сіль Єгипет

за смаком

Етапи приготування

01

Куряче філе відварити в підсоленій воді. Потім злити воду і охолодити птицю. Філе нарізати кубиками або скибочками.

02

Селеру помити і нарізати скибочками або кубиками. Очистити грейпфрут, розібрати на часточки, очистити часточки від плівок.

03

Арахіс очистити від лушпиння. З лимона зняти цедру і збити міксером зі сметаною.

04

Всі інгредієнти з'єднати. Додати заправку і перемішати салат.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв