Риба запечена з апельсином - Image

Риба запечена з апельсином

Кількість порцій: 3Час приготування: 1 год 20 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

До вашої уваги рецепт м'якою і ніжною риби під маринадом з апельсинового соку і майонезу. У даному випадку рекомендуємо брати рибу не жирних сортів (тріска, хек, мінтай, окунь, судак, камбала, щука або будь-яка інша на ваш смак). Маринад, зробить рибу дуже ніжною, не сухою і додасть оригінальний і пікантний цитрусовий смак і аромат. І на замітку: в ​​цьому рецепті не будуть доречні спеції, адже вони не кращим чином будуть поєднуватися з апельсиновим соком, зате чудово підійдуть соуси до риби. Сміливо подавати страву можна з соусом тар-тар або соусом на основі маринаді, який залишився після запікання.

Інгредієнти

Риба

500 г

Апельсин

1 шт.

Сіль

за смаком

Майонез

50 г

Перець чорний мелений

за смаком

Етапи приготування

01

Духовку розігріти до 180 градусів. Рибу помити, нарізати на шматочки, додати сіль, перець і покласти в миску.

02

З апельсина вичавити сік. Додати в сік майонез, збити міксером, а потім залити маринадом рибу. Залишити маринуватися на 60 хвилин.

03

Форму для запікання застелити фольгою. Викласти на фольгу рибу і трохи маринаду. Поставити форму в розігріту духовку і випікати близько 15 хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Риба запечена з апельсином – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua