
Шоколадно-кавові валентинки
Валентинка - це маленька листівка, яка виготовляється зазвичай у формі серця. Такі листівки прийнято дарувати 14 лютого на день всіх закоханих. Валентинки символізують любов і відданість. До речі, найстаріша валентинка була знайдена в одній з англійських бібліотек. Вона була написана в 1477 році. На початку XIX-го століття валентинки були найбільш поширеним способом освідчення в коханні, часто вони були анонімними. Час іде а вічне залишається. Адже почуття між людьми будуть завжди. І ми вам пропонуємо рецепт безсмертного печива. Зробіть подарунок вашим коханим і подаруйте їм ще раз теплоту і ніжність на День Святого Валентина - спечіть їм прекрасне і смачне печиво.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Цукор Ваш Цукор 10кг
75 г.
Цукор ванільний Auchan 8г
1 ч. л.
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
1 шт.
Какао-напій Юнга Какао з молоком 300г
1,5 ст. л.
Кава розчинна Кава зі Львова Еспрессо 100г
1,5 ч. л.
Борошно 7 1кг
150-175 г.
Розпушувач Pripravka для тіста 18г
0,5 ч. л.
Етапи приготування
01
Масло розтерти з цукром і ванільним цукром.
02
Додати яйце, какао і каву, перемішати.
03
Додати борошно, розпушувач і замісити тісто.
04
Розкачати тісто завтовшки близько 1 см, формочкою вирізати печиво.
05
Деко застелити пергаментом і викласти на нього печиво. Випікати в духовці 12-15 хвилин при температурі 180°С.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів