
Ругалах - печиво з маком
Ругалах - це страва єврейської кухні. Єврейська кухня дуже складна і незвичайна. На формування єврейської кухні великий вплив зробили релігійні звичаї і викликані ними обмеження. Найбільшою популярністю користуються страви з великою харчовою і біологічною цінністю, які містять достатню кількість вітамінів, повноцінних білків, мінеральних речовин, легко засвоюваних організмом. Сьогодні ми і пропонуємо приготувати вам прекрасний еврейський десерт ругалах. Це макове печиво дуже смачне і корисне. У ньому присутні дуже корисні продукти. Воно буде дуже гарним сніданком для вас. До нього підходять ідеально соки і чай. Також добре вживати таке печиво з кисілем.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно 7 1кг
180 г.
Масло вершкове домашнє
150 г.
Цукрова пудра Aro 250г
15 г.
Сир Філадельфія 500г
150 г.
Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл
0,5 ч. л.
Мак харчовий
100 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
4 ст. л.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
150 мл.
Родзинки
2 ст. л
Мигдаль Almond смажений солений 50г
2 ст. л
Сіль Єгипет
за смаком
Цукор ванільний Auchan 8г
за смаком
Етапи приготування
01
Змішати борошно, цукор, сіль і ваніль. Додати до цієї суміші вершковий сир, лимонний сік і масло. Замісити тісто, розділити на 2 частини і поставити в холодильник на 2 години.
02
Для начинки мак змішати з цукровою пудрою, родзинками і 1 ст. л. розтопленого масла, залити молоком і довести до кипіння. Залишити настоюватися під кришкою. Додати мелений мигдаль, перемішати.
03
Тісто розкачати в коло і розрізати його на 10 частин. Кожну частину розкачати, викласти начинку і загорнути.
04
Розігріти духовку до 200°C. Випікати "ругалах" 20 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів