Ругалах - печиво з маком - Image

Ругалах - печиво з маком

Кількість порцій: 10Час приготування: 50 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Ругалах - це страва єврейської кухні. Єврейська кухня дуже складна і незвичайна. На формування єврейської кухні великий вплив зробили релігійні звичаї і викликані ними обмеження. Найбільшою популярністю користуються страви з великою харчовою і біологічною цінністю, які містять достатню кількість вітамінів, повноцінних білків, мінеральних речовин, легко засвоюваних організмом. Сьогодні ми і пропонуємо приготувати вам прекрасний еврейський десерт ругалах. Це макове печиво дуже смачне і корисне. У ньому присутні дуже корисні продукти. Воно буде дуже гарним сніданком для вас. До нього підходять ідеально соки і чай. Також добре вживати таке печиво з кисілем.

Продукти для рецепту

Борошно 7 1кг
21.90

Борошно 7 1кг

1 кг

Інгредієнти

Борошно 7 1кг

180 г.

Масло вершкове домашнє

150 г.

Цукрова пудра Aro 250г

15 г.

Сир Філадельфія 500г

150 г.

Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл

0,5 ч. л.

Мак харчовий

100 г.

Цукор Ваш Цукор 10кг

4 ст. л.

Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г

150 мл.

Родзинки

2 ст. л

Мигдаль Almond смажений солений 50г

2 ст. л

Сіль Єгипет

за смаком

Цукор ванільний Auchan 8г

за смаком

Етапи приготування

01

Змішати борошно, цукор, сіль і ваніль. Додати до цієї суміші вершковий сир, лимонний сік і масло. Замісити тісто, розділити на 2 частини і поставити в холодильник на 2 години.

02

Для начинки мак змішати з цукровою пудрою, родзинками і 1 ст. л. розтопленого масла, залити молоком і довести до кипіння. Залишити настоюватися під кришкою. Додати мелений мигдаль, перемішати.

03

Тісто розкачати в коло і розрізати його на 10 частин. Кожну частину розкачати, викласти начинку і загорнути.

04

Розігріти духовку до 200°C. Випікати "ругалах" 20 хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв