
Гарбузово-картопляний суп з вершками
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Гарбуз Хоккайдо
500 г
Картопля фасована
250 г
Масло вершкове домашнє
50 г
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
500 мл
Цибуля
100 г
Бульйон Еко Велика ложка грибний 11г
400 мл
Петрушка 70г
40 г
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
100 мл
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Гарбуз і картоплю добре помити і очистити. Овочі нарізати кубиками і пасерувати в каструлі з додаванням вершкового масла до золотистого кольору. Додати в каструлю молоко, довести до кипіння на маленькому вогні і варити 40 хвилин.
02
Подрібнити овочі з молоком блендером до стану пюре. Додати до суміші сіль і перець. Добре все перемішати і довести до однорідної консистенції.
03
Цибулю очистити, дрібно нарізати. Обсмажити цибулю на вершковому маслі до золотистого кольору. Петрушку помити, просушити і дрібно нарізати.
04
Пасеровану цибулю і овочевий бульйон додати в каструлю з пюре. Довести суп до кипіння і варити близько 5 хвилин. Подавати суп гарячим. Перед подачею додати в суп вершки і петрушку.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів