Пиріг з сирною начинкою - Image

Пиріг з сирною начинкою

Кількість порцій: 8Час приготування: 1 годСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Cніданок

Можете бути впевнені, що мало хто зможе відмовити собі в задоволенні з'їсти шматочок пирога, в якому між двома шарами бісквіту з шоколадних крихт знаходиться ніжний шар сирного крему. А якщо туди ще й покласти шматочки фруктів (наприклад, бананів або вишні), то тим більше. Він так і тягне до себе, ароматом і привабливим зовнішнім виглядом. Для ще більшої привабливості такий пиріг можна прикрасити смужками топленого білого або молочного шоколаду (зробити різноманітні візерунки або просто «намалювати» смужки). Також посипати зверху можна кокосовою стружкою (щоб зберегти гармонію кольорів), дрібно нарізаними горіхами (або, якщо ви вибрали мигдаль, то мигдальними пластівцями).

Інгредієнти

Борошно пшеничне

400 г.

Масло вершкове

250 г.

Цукор

350 г.

Кисломолочний сир 0%

500 г.

Какао

30 г.

Ванілін

10 г.

Яйце куряче

3 шт.

Сметана

100 г.

Етапи приготування

01

Сир протерти через сито. Яйця трохи збити з цукром (половиною) і ваніллю, а потім додати до сиру. Додати в цю суміш сметану і довести до однорідної консистенції.

02

Борошно з маслом (замороженим), цукром і какао подрібнити в блендері до стану крихти. Духовку розігріти до 180°C.

03

Половину крихт викласти у форму. Зверху викласти рівномірним шаром начинку, а на неї знову крихти. Поставити пиріг в духовку і випікати близько 45-50 хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Пана-кота з горгонзолою

Пана-кота з горгонзолою

4

30 хв

Пиріг з сирною начинкою – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua