
Манний пудинг з кабачками і яблуками
Пудинг - це вид десерту, який зазвичай готується на водяній бані. Основними інгредієнтами пудингу є борошно, яйця, цукор і молоко. Часто замість борошна використовують манку, рис або хліб. Іноді в рецептах пудингів зустрічаються масло, сир, родзинки, курага, інжир. Батьківщиною пудингів є Англія. В даний час по всьому світу існує величезна різноманітність рецептів по приготуванню пудингів. Для любителів яблук прекрасно підійде манний пудинг з яблуками. Крім яблук в яблучному пудингу використовуються морква, кабачки, вівсяні пластівці, родзинки або інші продукти. Подавати його можна, як гарячим, так і холодним. При подачі пудинг поливають сметаною, посипають какао або цукровою пудрою.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Кабачок
125 г.
Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г
75 г.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
25 мл.
Масло вершкове домашнє
15 г.
Яйце куряче С0 1шт
1 шт.
Цукор Ваш Цукор 10кг
10 г.
Крупа манна Терра марка М 800г
15 г.
Сметана ХМЗ 20%
30 мл.
Етапи приготування
01
Нашаткувати кабачки. Поставити сковороду на вогонь, влити молоко, додати 10 г. вершкового масла, розігріти, викласти кабачки на сковороду. Тушкувати до напівготовності.
02
Нашаткувати яблука, додати їх в сковороду разом із цукром, тушкувати протягом 5 хвилин, потім додати манну крупу, тушкувати ще 5-10 хвилин на маленькому вогні. Після, трохи остудити.
03
У загальну суміш додати збитий білок, жовток, перемішати, викласти суміш у формочку, яку потрібно змастити маслом, випікати в духовці до готовності. При подачі пудинг полити сметаною.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів