Легкий бананово-кавовий сорбет  - Image

Легкий бананово-кавовий сорбет

Кількість порцій: 2Час приготування: 2 год 10 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Французький сорбет являє собою різновид морозива, проте не простого – крижаного, фруктово-ягідного. Іншими словами цей десерт – ніщо інше як заморожена суміш фруктово-ягідного пюре і цукрового сиропу. Після морозива дуже хочеться пити, а от після сорбету – ще парочку порцій. Пропонований нами сорбет незвичайний. Адже він поєднує в собі відразу кілька смакових ноток: молочну, шоколадну, кавову і бананову. Але навіть не це є його головним достоїнством. Вся принадність у тому, що він абсолютно нешкідливий, і, ми б навіть сказали, корисний для фігури. До речі, його можна доповнити крупно змолотими кавовими зернами або шоколадною крихтою – вийде взагалі геніальний кулінарний шедевр.

Продукти для рецепту

Банани SantaVita сушені 100г
34.30 - 42.60

Банани SantaVita сушені 100г

100 г

Інгредієнти

Банани SantaVita сушені 100г

1 шт.

Йогурт Фанні 2,2% 750г

150 г

Какао-напій Юнга Какао з молоком 300г

0,5 ч.л.

Кава розчинна Кава зі Львова Еспрессо 100г

1,5 ч.л.

Цукор Ваш Цукор 10кг

1 ст.л.

Етапи приготування

01

Банан почистіть і наріжте великими шматками. Покладіть в чашу блендера.

02

Влийте йогурт, додайте цукор, кава і какао.

03

Збийте всі компоненти спочатку на середній, потім на високій швидкості до однорідного стану.

04

Отриману масу викладіть у форму і поставте в морозильник на пару годин.

05

Перед подачею десерт потрібно переставити в холодильник, щоб він набув бажаної консистенції.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв