
Легкий бананово-кавовий сорбет
Французький сорбет являє собою різновид морозива, проте не простого – крижаного, фруктово-ягідного. Іншими словами цей десерт – ніщо інше як заморожена суміш фруктово-ягідного пюре і цукрового сиропу. Після морозива дуже хочеться пити, а от після сорбету – ще парочку порцій. Пропонований нами сорбет незвичайний. Адже він поєднує в собі відразу кілька смакових ноток: молочну, шоколадну, кавову і бананову. Але навіть не це є його головним достоїнством. Вся принадність у тому, що він абсолютно нешкідливий, і, ми б навіть сказали, корисний для фігури. До речі, його можна доповнити крупно змолотими кавовими зернами або шоколадною крихтою – вийде взагалі геніальний кулінарний шедевр.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Банани SantaVita сушені 100г
1 шт.
Йогурт Фанні 2,2% 750г
150 г
Какао-напій Юнга Какао з молоком 300г
0,5 ч.л.
Кава розчинна Кава зі Львова Еспрессо 100г
1,5 ч.л.
Цукор Ваш Цукор 10кг
1 ст.л.
Етапи приготування
01
Банан почистіть і наріжте великими шматками. Покладіть в чашу блендера.
02
Влийте йогурт, додайте цукор, кава і какао.
03
Збийте всі компоненти спочатку на середній, потім на високій швидкості до однорідного стану.
04
Отриману масу викладіть у форму і поставте в морозильник на пару годин.
05
Перед подачею десерт потрібно переставити в холодильник, щоб він набув бажаної консистенції.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів