Печиво сирне з родзинками - Image

Печиво сирне з родзинками

Кількість порцій: 4Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Cніданок

Приголомшливий рецепт, який однозначно буде до душі шанувальникам випічки з сиру. Печиво виходить ароматне, м'яке і з хрусткою скоринкою. Хоча, трохи збільшивши час в духовці, можна досягнути хрусткого ефекту без м'якої серединки. За смаком можете додати в печиво майже будь-які добавки, які зазвичай підходять для солодких страв і випічки. Це можуть бути горіхи, сухофрукти (наприклад, якщо ви не любите родзинки, то можете додати дрібно нарізану курагу або фініки), шматочки шоколаду, цедра (лимонна або апельсинова), цукати, кориця, мускатний горіх, трохи коньяку (для аромату). Прикрасити печиво можна горішками (наприклад, кедровими), пудрою, глазур'ю, кокосовою стружкою.

Інгредієнти

Кисломолочний сир

200 г.

Борошно пшеничне

200 г.

Розпушувач

5 г.

Маргарин

100 г.

Цукор

100 г.

Яйце куряче

1 шт.

Родзинки

60 г.

Етапи приготування

01

Маргарин розтопити на водяній бані. Додати в нього цукор і добре перемішати. Додати в цю суміш яйце і протертий через сито сир. Родзинки промити і залити на 10 хвилин окропом.

02

Борошно змішати з розпушувачем і додати в сирну суміш. Перемішати і довести тісто до однорідної консистенції. Додати в тісто родзинки і ще раз перемішати.

03

Духовку розігріти до 200. Деко застелити пергаментним папером і викласти на нього ложкою тісто, надаючи круглу (злегка приплющену) форму. Поставити деко в духовку і випікати печиво близько 15 хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Пана-кота з горгонзолою

Пана-кота з горгонзолою

4

30 хв

Печиво сирне з родзинками – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua