Абрикосові батончики з волоськими горіхами - Image

Абрикосові батончики з волоськими горіхами

Кількість порцій: 4Час приготування: 50 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Вечеря

Складно навіть порахувати, скільки існує різних швидких і не складних рецептів домашніх пирогів. Безсумнівно, кожен із них по-своєму унікальний, і страва виходить дуже смачною. Так і з абрикосовими батончиками. На перший погляд рецепт навіть занадто простий. Але в цьому і вся особливість. Пиріг виходить дуже легкий, а головне - по -домашньому смачний. Якщо ви дуже любите абрикосове варення, тоді вам слід приготувати цю страву. А тим більше, що абрикоси і горіхи дуже корисні, в них досить багато різних вітамінів і мікроелементів. Такий пиріг згодиться "на ура" з чаєм або молоком в колі сім'ї, близьких та друзів.

Інгредієнти

Борошно пшеничне

1,3 ст.

Цукор

0,6 ст.

Кориця мелена

0,5 ч. л.

Сіль

0,5 ч. л.

Масло вершкове

200 г.

Жовток яєчний

2 шт.

Ваніль

1 ч. л.

Джем абрикосовий

0,5 ст.

Горіхи волоські

200 г.

Етапи приготування

01

Духовку розігріти до 200°С. Деко застелити фольгою, змастити шматочком вершкового масла.

02

Змішати борошно, цукор, корицю з сіллю в мисці, ретельно перемішати до однорідної маси. Додати розм'якшене вершкове масло, вилити жовтки і висипати ваніль, перемішати.

03

Викласти більшу частину тіста на деко, розподілити по поверхні, зверху викласти абрикосовий джем, зверху розкришити тісто, що залишилось, посипати зверху подрібненими волоськими горіхами.

04

Випікати 20-25 хвилин, до золотистої скоринки. Перед подачею охолодити, розрізати на шматочки.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Абрикосові батончики з волоськими горіхами – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua