Теплий салат із квасолею та свининою - Image

Теплий салат із квасолею та свининою

Кількість порцій: 6Час приготування: 45 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Салати завжди приємно готувати. Може бути тому що більшість з них не вимагають тривалого стояння на кухні, а результат як правило дуже радує. Наш теплий салат з квасолею і свининою відноситься саме до таких чудових страв. Страва не вимагає для свого приготування багато часу, а виходить вона досить насиченою і цікавою на смак. Судячи з вигляду і інгредієнтам, які входять в салат він виходить досить ситний. Тому ми рекомендуємо його вживати в якості самостійної страви. Адже, тут присутнє і м'ясо, і гарнір в якості квасолі і печериць. А вітамінні овочі - помідори, салат- латук тільки підкреслять і доповнять цей ансамбль.

Продукти для рецепту

Салат Чудова марка Зелена стручкова квасоля 300г
89.30

Салат Чудова марка Зелена стручкова квасоля 300г

300 г

Інгредієнти

Салат Чудова марка Зелена стручкова квасоля 300г

400 г.

Вирізка свиняча

400 г.

Печериці Українські Печериці Кремові 500г

200 г.

Помідори черрі Укрполе мариновані 540мл

8 шт.

Часник

1 шт.

Насіння Golden Garden Салат Латук 1г

1 качан

Насіння кунжуту

100 г.

Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л

за смаком

Сіль Єгипет

за смаком

Спеція Перець чорний мелений

за смаком

Етапи приготування

01

Закип'ятити велику кількість підсоленої води, покласти квасолю і знову довести до кипіння. Відкинути на друшляк і обдати холодною водою. Помістити у велику миску і залишити в теплому місці.

02

Свинину вимити, нарізати смужками. Приправити сіллю і перцем. Половину насіння кунжуту пересипати на пласке блюдо, обваляти в них шматочки м'яса і обсмажити на соняшниковій олії, по 3 хвилини з кожного боку. Перекласти в миску з квасолею, накрити.

03

Печериці помити, висушити, нарізати тонкими пластинами і обсмажити в тій же сковороді, де смажилася свинина, 6-7 хвилин. Додати до м'яса і квасолі, перемішати.

04

Помідори черрі і салат помити. Помідори розрізати навпіл, салат розібрати на листя і крупно його нарвати. Часник очистити, розрізати навпіл і натерти ним чисту сковороду. Обсмажити на ній кунжут, що залишився, постійно помішуючи, 1 хвилину. Всі інгредієнти змішати.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв