
Тушкована яловичина в кокосовому молоці з карі
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Олія соняшникова салатна 500мл
2 ст. л.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
2 шт.
Молоко кокосове Bionaturalis з зеленим карі органічне 400мл
2 ст. л.
Перець червоний Fine Life чилі мелений 20г
0,5 ч. л.
Яловичина піджарка
1 кг.
Бульйон яловичий Food Studio 500мл
150 мл.
Молоко кокосове Metro Chef 1л
400 мл.
Нут Auchan консервований 425мл
820 г.
Шпинат бебі Metro Chef свіжий 500г
200 г.
Етапи приготування
01
На сковороду вилити 1 ст. л. олії, поставити на вогонь, розігріти сковороду, висипати подрібнену цибулю, обсмажити 3-4 хвилини. Висипати карі і чилі, обсмажити протягом 1 хвилини. Вилити олію, що залишилась в сковороду разом з нарізаним м'ясом. Перемішати інгредієнти, обсмажувати 4-5 хвилин.
02
Влити кокосове молоко разом з бульйоном в сковороду, довести до кипіння, накрити сковорідку зверху кришкою, тушкувати 1,5 години періодично змішуючи. Після, додати нут, готувати 30 хвилин.
03
В кінці додати в сковороду подрібнений шпинат, тушкувати ще 2 хвилини.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів