
Форель, смажена з мигдалем
Сьогодні ми вам пропонуємо приготувати чудовий делікатес, від якого навіть найвимогливіші гурмани будуть у захваті. Форель, смажена з мигдалем - це дійсно щось з чимось. Взагалі смак форелі приголомшливий, а тут ще в мигдальних горішках. Мало того, що страва неймовірно смачна, так вона ще й дуже корисна. І перш за все корисна через вміст у форелі загальновідомої поліненасиченої кислоти омега-3, яка грає найважливішу роль в обміні речовин у людському організмі. Омега-3 міститься в усіх видах жирних морських риб, у тому числі в форелі. Споживання форелі показано при здоровому харчуванні. Також страви з форелі дуже корисно вживати вагітним.
Інгредієнти
Форель
350 г.
Мигдаль
20 г.
Олія соняшникова
50 г.
Сіль
2 г.
Борошно
20 г.
Соєвий соус
за смаком
Етапи приготування
01
Форель помити, очистити. Обваляти в суміші солі і борошна.
02
Смажити на розігрітій сковороді з соняшниковою олією з двох сторін 20 хвилин.
03
Мигдальні горіхи обсмажити на сковороді, з'єднати з соєвим соусом і полити рибу.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів