
Форель, запечена з цибулею і білим вином
Пропонуємо вашій увазі рецепт приготування прекрасної страви - форель, запечена з цибулею і білим вином. Ця страва підійде, якщо у вас в родині якась радісна подія або просто свято. Адже, форель - це дуже вишукана і шляхетна риба. Її присутність на столі вже говорить про особливий підвищений настрій членів сім'ї. Крім того, страви з форелі дуже поживні і корисні. Форель чудова за своїми смаковими якостями риба. Її відмінна особливість в тому, що вона не може існувати там, де вода забруднена. Люди, які часто вживають страви з форелі менше хворіють онкологією. Також ця риба - це вражаючий набір вітамінів, хороший засіб від гіпертонії, депресії і для поліпшення пам'яті.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Форель жива
800 г.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
1 шт.
Вино Giacondi Chardonnay біле сухе 11.5% 3л
40 мл.
Лимон
1 шт.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Чебрець Metro Chef подрібнений 60г
за смаком
Етапи приготування
01
Рибу почистити. Цибулю дрібно нарізати.
02
Влити в цибулю вино і вичавити сік лимона. Пом'яти суміш руками, щоб із цибулі виділився сік і змішався з іншою рідиною.
03
На рибі гострим ножем зробити неглибокі надрізи, посолити і поперчити з обох сторін, злегка посипати чебрецем.
04
Викласти форель на фольгу. Зверху викласти цибулю і полити маринадом. Поставити в духовку, розігріту до 190°C на 30 хвилин.
05
Подавати гарячою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів