
Трикутні котлетки
Втомилися від одноманітних м'ясних страв? Приготуйте трикутні котлетки. Особливість цього рецепту в тому, що фарш (можна взяти будь-який – курячий, свинячий, яловичий або з риби) з двох сторін закривають тонкі листи вафельного тіста. Коржі просочуються соком м'яса і стають м'якими і ароматними. В даному випадку корж виконує роль панірування. З фаршем можете імпровізувати і додати запашні трави, спеції, які Ви любите. Товщину котлет Ви регулюєте самостійно. Якщо намажете фарш більш тонким шаром, котлетки вийдуть борошняними. Кількість часу обсмаження також залежить від товщини фаршу. У підсумку Вас чекають смачні, апетитні котлетки з цікавим вафельним рельєфом.
Інгредієнти
Вафельні коржі
1 упаковка
Фарш (будь-який)
500 г.
Цибуля
1 шт.
Спеції
за смаком
Яйця
4 шт.
Сіль
за смаком
Соняшникова олія
за смаком
Етапи приготування
01
Змішати фарш зі спеціями, посолити, додати 2 яйця і дрібно нарізану цибулю.
02
Розподілити масу з фаршу по коржу (можна взяти 2 коржі), накрити зверху другим, акуратно притиснути по всій поверхні і дати полежати хвилин п'ятнадцять, щоб коржі трохи зволожилися від фаршу і не кришилися при нарізці.
03
Нарізати трикутними шматочками.
04
Вмочити в яйці (2 шт.) І смажити з двох сторін на сковороді на середньому вогні на соняшниковій олії до готовності.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів