
Коржики з кінзою
Навіть така проста страва як коржі може бути дуже корисним. А все завдяки кінзі, яка є майже самим головним інгредієнтом. Кінзу ще часто називають китайською петрушкою. Та й взагалі у неї багато назв. Вона відома людям вже більше 5000 років. І спочатку знали цю рослину як ліки, а використовувати у кулінарії почали набагато пізніше. Стародавні єгиптяни навіть клали кінзу в гробниці фараонів, вважали, що вона може зробити людину безсмертною. Кінза допомагає засвоювати важку для шлунка їжу; вона корисна для роботи серцево -судинної системи. І якщо ви не кладете кінзу в салати, то спробуйте зробити з нею дуже смачні коржики.
Інгредієнти
Борошно
300 г.
Йогурт
100 г.
Мелений коріандр
2 ч. л.
Розпушувач
1,5 ч. л.
Сіль
1 ч. л.
Сода
0,5 ч. л.
Кінза
1 пучок
Етапи приготування
01
Змішати в мисці борошно, коріандр, розпушувач, сіль і соду.
02
Кінзу дрібно насікти. Додати в борошно йогурт, кінзу і замісити тісто.
03
Розділити тісто на 7 рівних частин, сформувати з кожного коржик.
04
Підсмажити коржі на розігрітій сковороді гриль протягом 3 хвилин з кожного боку.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів