
Сирний хліб
Не поспішайте позбавлятися від злегка засохлого хліба! Хліб є життєво важливим продуктом, а викидати його - у багатьох країнах вважається поганою прикметою. Тим більше в наш складний, пост- і перед- кризовий час, багатьом доводиться згадати дешеві старовинні рецепти і звернутися за допомогою до досвіду наших бабусь. Різноманіття закусок із хліба, продукту, який є в кожному будинку, з часом зростає. Хлібні закуски представлені в широкому асортименті: грінки, сендвічі, бутерброди ... Найчастіше хліб використовується в складі інших закусок в якості другорядного інгредієнта, а в запропонованому рецепті хліб є основою. Сирний хліб - смачна і ароматна закуска, яку приготувати дуже швидко і легко.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Хліб білий Dr.Schar без глютену 200г
1 шт.
Зелень мікс 100г
за смаком
Масло вершкове домашнє
50 г.
Сир Пирятин Сметанковий твердий 50%
300 г.
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Нарізати хліб на квадратики, не дорізаючи до дна, щоб хліб не розсипався.
02
Сир нарізати тонкими скибочками.
03
Розкласти скибочки сиру між квадратиками хліба.
04
Вершкове масло розтопити і перемішати з перцем, зеленню і сіллю.
05
Полити хліб маслом із зеленню, помістити на деко застелене фольгою і відправити у попередньо розігріту до 170°C духовку.
06
Запікати, поки хліб добре не підрум'яниться, приблизно 10 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів