Шведські котлети з буряком і смаженою цибулею - Image

Шведські котлети з буряком і смаженою цибулею

Кількість порцій: 8Час приготування: 1 годСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Рецепти шведської кухні не дуже-то витіюваті. Шведська кухня нагадує страви інших північних народів. За своїм стилем шведська кухня дуже поживна і калорійна, так як суворий і морозний клімат того вимагає. Наші звичайні страви, наприклад, котлети, шведи готують по-своєму. Сьогодні ми вам і представляємо рецепт шведських котлет з буряком і смаженою цибулею. Так уже склалося історично, що в більшості рецептів традиційної шведської кухні ви не зустрінете занадто багато свіжих овочів. У дану страву ми будемо додавати варений буряк. Він у шведів користується особливою популярністю. Котлетам буряк буде надавати пікантності і пофарбує їх у цікавий буряковий колір. Смак у котлет з буряком неповторний.

Інгредієнти

Свинячо-яловичий фарш

300 г.

Цибуля

100 г.

Варений буряк

100 г.

Панірувальні сухарі

3 ст. л.

Яйце

1 шт.

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Соняшникова олія

за смаком

Етапи приготування

01

Цибулю дрібно нарізати і посмажити до золотистого кольору на соняшниковій олії.

02

Варений буряк натерти на дрібній терці.

03

До фаршу додати буряк, сухарі, яйце і дві третини обсмаженої цибулі. Посолити, поперчити за смаком.

04

Фарш добре вимішати і сформувати 8 котлет.

05

На розігрітій олії обсмажити котлети з одного боку. Потім перевернути і обсмажити з іншого боку. Далі закрити кришкою, смажити 5-10 хвилин на маленькому вогні, до повної готовності котлет.

06

При подачі на стіл прикрасити рештою смаженої цибулі.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Шведські котлети з буряком і смаженою цибулею – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua