
Свинячі відбивні по-перуанські
Як би не була різноманітна Ваша особиста колекція рецептів страв із м'яса, завжди хочеться приготувати з м'яса що-небудь новеньке. Отже, "свіженький" рецепт для Вас. Порадуйте своїх близьких "Свинячими відбивними по-перуанськи". Треба відзначити, що перуанська кухня відрізняється надзвичайним багатством і різноманітністю. 491 зареєстрована національна страва. Вражає, чи не так? Список інгредієнтів запропонованої страви порівняно великий, але повірте: воно того варте. Зверніть увагу: на такі інгредієнти, як червоне вино і часник. Велика кількість в стравах часнику - це одна з особливостей перуанської кухні. Свинина за цим рецептом виходить дуже смачною і ароматною.
Інгредієнти
Свиняча відбивна
6 кусков
Оливкова олія
2 ст. л.
Червоне вино
200 мл.
М'ясний бульйон
100 мл.
Лавровий лист
3 шт.
Часник
20 зубчиків
Вершкове масло
30 г.
Сіль
за смаком
Перець чорний мелений
за смаком
Бальзамічний оцет
1 ст. л.
Етапи приготування
01
Посолити і поперчити відбивні з обох сторін. Викласти в глибоку сковороду на розпечену оливкову олію. Просмажити відбивні до готовності.
02
Для соусу зменшити вогонь до середнього і викласти на місце відбивних часник. Просмажити його 4 хвилини, додати вино. Додати лавровий лист і дати соусу добре протушкуватись.
03
Влити в соус бульйон і викласти відбивні. Влити бальзамічний оцет і дати м'ясу протушкуватися до загустіння соусу.
04
Додати трохи вершкового масла, солі і перцю. Дати маслу розтопитися і подавати на стіл.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів