Сабджи з картоплі і зелені - Image

Сабджи з картоплі і зелені

Кількість порцій: 3Час приготування: 45 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Відома й всіма улюблена страва рагу присутня практично в кожній кухні світу. Ось, наприклад, в Індії рагу (як і втім, всі овочі в будь-якому вигляді) називають «сабджи» і готують його виключно з овочів і бобових, тушкованих у власному соку. Сабджи був би не сабджи, якби не любов індійців до прянощів і гострих спецій. Як Ви здогадалися, у складі рагу на індійський манер головну роль відіграють традиційні приправи – асафетіда, коріандр, куркума, карі. Як то кажуть: чим гостріше – тим смачніше. Але справа навіть не в кількості доданих приправ, а в їх різноманітності. Якщо ж Ви не любитель занадто пряних страв, використовуйте меншу кількість спецій або замініть їх на Ваші улюблені і перевірені.

Інгредієнти

Картопля

6 шт.

Цибуля

1 шт.

Мелений коріандр

1 ч. л.

Куркума

1 ч. л.

Імбир мелений

1 ч. л.

Соняшникова олія

1 ст. л.

Петрушка

1 пучок

Вода

200 мл.

Етапи приготування

01

Помити, очистити і нарізати картоплю кубиками.

02

На середньому вогні підігріти масло, додати дрібно нарізану цибулю і обсмажити.

03

Додати до картоплі всі спеції і обсмажувати до коричневого кольору.

04

Додати води, накрити кришкою і тушкувати до готовності на середньому вогні.

05

Посипати посіченою зеленню.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Овочеве карі

Овочеве карі

1

20 хв

Сабджи з картоплі і зелені – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua